Uudisrakentamista perustuksista piippuun Turussa ja Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä

WiSi tarjoaa uudisrakentamista avaimet käteen -pakettina! Tämä palvelu on juuri sinulle, joka et ehdi, osaa tai halua käyttää aikaasi rakennushankkeeseen. Meillä on aikaa keskittyä siihen, mitä sinä toivot ja tarvitset. Palvelemme Turun seudulla sekä muualla Varsinais-Suomessa.

Valjastamme rakentamiseen monialaisen tiimin, joka hoitaa projektin alusta loppuun. Meillä on laaja yhteistyöverkosto, joten saat meiltä myös esimerkiksi sähkö- ja LVI-alan ammattilaiset käyttöösi.

Omakotitalo, autotalli vai mökki?

Uudisrakentamisesta on moneen tarpeeseen. Olemme apunasi niin omakotitalohankkeissa kuin vapaa-ajan asuntojen rakennusurakoissakin. Täydennämme tonttiasi kätevillä autotalleilla, varastoilla ja katoksilla – ammattilainen saattaa pystyyn yhden jos toisenkin rakennelman.

Lue myös remonttipalveluista

Jätä koko omakotitalon rakentaminen huoletta WiSin käsiin

Omakotitalon rakentaminen on suuri investointi. Rakentaminen vaatii paljon työtä ja laaja-alaista asiantuntemusta. Materiaalihankinnat, rakennusluvat, valvonta, laatu ja monet muut tekijät on hyvä jättää ammattilaisen haltuun, jotta työ sujuu varmasti alan määräysten mukaan. Näin myös vältytään ikäviltä yllätyksiltä ja lisäkustannuksilta.

 

Rakennamme avaimet käteen -tyylillä kestäviä ja kauniita taloja, joihin voi asettua asumaan vaikka saman tien, kun työmme on tehty. Hoidamme hankkeen alusta loppuun, perustuksista piippuun.

Pyydä tarjous

Omakotitalo, joka on juuri sinun näköisesi

Koti on paras paikka olla, kun se on asukkaidensa näköinen. Kaikki taloon tulevat ratkaisut kannattaa valita oman maun mukaan. Me neuvomme tekemään oikeita ja laadukkaita ratkaisuja, jotta kodistasi tulee kestävä ja määräysten mukainen.

Kysy lisätietoja