Lattia-asennukset laatoista laminaatteihin Turussa ja Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä

Lattia on kovassa käytössä jokaisessa kodissa, joten laatuun ja osaavaan asentajaan kannattaa panostaa. Eri tilat vaativat omanlaisensa lattiamateriaalin. Kosteissa tiloissa laatta on helppohoitoinen ratkaisu, kun taas parketti, laminaatti ja lauta ovat puolestaan tunnelmallisia kuivien tilojen ratkaisuja.

Vaihtoehtoja on monia, mutta yksi asia on tärkeä valitusta materiaalista riippumatta kaikille lattioille: oikein tehty asennus.

 

Turusta käsin toimiva yrityksemme palvelee lattia-asennuksissa koko Varsinais-Suomen alueella.

WiSi on lattia-asennusten asiantuntija

Ammattilainen tietää, millainen lattia ja materiaalin kovuusluokka sopii mihinkin tilaan. Autamme sinua tekemään oikeita valintoja ja hoidamme asennustyöt pohjia myöden. Hyvin tehty lattia on tiivis ja tasainen, sen mitoitukset ovat kunnossa ja listat asennettu siististi. Näin lattia kestää kauniina jalkojen alla vuosien ajan.


Lattian asennus käy nopeasti, kun työn osaa. Meillä on vuosien kokemus eri lattiamateriaalien asennuksista niin yksityisiin kuin julkisiinkin tiloihin, joten tilatessasi lattia-asennuksen meiltä, saat luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua.

Lue myös uudisrakentamisen palveluista